20 July 2012

Ulasan: Make Up

Ok.. selepas 1 bulan 1 minggu 5 hari, akhirnya keluar juga sisipan tentang ulasan majlis saya yang serba ringkas dan sederhana. Yang penting, semuanya yang wajib tu berjalan dengan lancar. Alhamdulillah..

Berbalik kepada tajuk perkongsian.. (sebelum mukadimah jadi lagi panjang hehehe), pada mulanya saya memilih untuk mendapatkan perkhidmatan make up daripada butik pengantin. Sebabnya, make up ini dah termasuk dalam pakej. Setelah berlaku beberapa perubahan, seperti yang diceritakan di perkongsian ini. Beberapa perubahan keputusan terpaksa dibuat. Nak dijadikan cerita, dalam kelam kabut menangani pelbagai perubahan tu.. saya terjumpa seorang MUA yang saya sangat suka hasilnya. Yang penting sekali, MUA ini tinggal di bandar asal saya. Alhamdulillah rezeki saya..

Melihatkan hasil sentuhan MUA ini buat saya tak berfikir panjang. Terus telefon menanyakan cara untuk tempahan tarikh dan bayaran. Tarikh untuk majlis saya tu masih kosong. Terus saya mengesahkan tempahan. Maka, batallah perancangan awal nak amik perkhidmatan make up di butik. Hehe.. maaf la.. mata saya suka hasil MUA ini. Buat muka nampak lagi berseri-seri.. walaupun tak buat pun ayat penaik seri.. Hihihi..


Wajah saya selepas sentuhan MUA ini memang saya puas hati. Berjaya buat saya senyum selebarnya dengan penuh yakin. Hehehe.. sangat penting make up untuk meningkatkan keyakinan diri pengantin. Jadi, masa majllis saya.. saya memang tersenyum lebar. Tu ja cara nak nampakkan saya gembira.. Hehehe


Sumber: Blog Zoey

MUA saya ni masih muda remaja. Rajin berkongsi tips make up dalam blognya. Namanya Zoey, Perkongsian Zoey tentang make up saya boleh di baca di blog Zoey. Beliau juga ada FB Fan page. Saya sangat berpuas hati dengan hasilnya. Harga pulak sangat berbaloi. Sangat dicadangkan pada B2B, yang inginkan sentuhan make up yang terkini. Paling penting, Zoey akan make up ikut kehendak pelanggan. Macam saya, saya taknak bulu kening dicukur dan pakai bulu mata palsu. Bersyukur sangat... Zoey ok. Cantik hasilnya seperti yang saya nak..

Pada yang berminat, boleh la hubungi Zoey. Buat masa ini, Zoey terima tempahan bagi kawasan di Kulim, Kedah sahaja. Perkongsian ini tidak ditaja oleh Zoey ok... Saya sangat gembira nak kongsi dengan semua.. salah satu perkara terbaik saya dapat dalam majlis saya.. :)

No comments:

Post a Comment